fbpx

Hogyan gondoljuk mi?

Minden vállalkozás célja az alapító, az ötletgazda elképzeléseinek a gazdasági életben történő érvényesítésére irányul, amihez évtizedes szakmai tapasztalatukkal járulnak hozzá közgazdász és jogász szakembereink.

A vállalkozás magabiztos, tervezhető működtetése három pilléren nyugszik:
1)    Az első az alapító ötlete, szaktudása, vállalkozása működtetésébe fektetett munkája. Mindez azonban csak szükséges, de nem elégséges feltétele a magabiztos, tervezhető üzletvitel folytatásának.

2)    Nélkülözhetetlen a gazdasági törvényszerűségek ismerete, s a mindezt szem előtt tartó  könyvelői munka, amely biztosítja, hogy a vállalkozó a lehető a legköltséghatékonyabb, legszakszerűbb megoldások útján érje el a profitmaximalizációt.

3)    A folyton változó jogszabályi környezet ismerete hiányában a vállalkozó könnyen elveszik a törvényi rendelkezésének szövevényes dzsungelében. Az adó- és a cégjogban való jártasság elengedhetetlen mindahhoz, hogy vállalkozása jogszabályok által támasztott követelmények megfelelően  működhessen.

Az Ön szakértelmének, befektetett munkájának terhét nem tudjuk és nem is akarjuk az Ön válláról levenni, azonban a könyvelési és jogi feladatok alól történő tehermentesítés már a mi munkánkat képezi.
Úgy tartjuk, hogy Önnek és nekünk közösek a céljaink, hiszen az Ön vállalkozásának a sikere a mi sikerünk is egyben.

Mi nem ügyfelekben, hanem partnerekben gondolkodunk.

A partneri viszony keretében mi szaktudásunkat fektetjük bele az Ön cégébe, átvállalva vállalkozása könyvelési és jogi stratégiai teendőit, elérve mindezzel azt, hogy Önnek már csak azzal kelljen foglalkoznia, amivel a legtöbbet tudja hozzátenni vállalkozása fejlődéséhez.

Esetünkben a partneri kapcsolat részét képezi még mindaz, hogy minden vállalkozót  és vállalkozást egyedileg megkülönböztetett bánásmódban részesítünk. A vállalkozásra testreszabottan kialakított könyvelési és jogi koncepciónk lehetővé teszi mindazt, hogy partnereink cégei ne egyek legyenek az ezerből.    

Partnereinket végigkísérjük a vállalkozás megszületésének pillanatától: megalapítjuk a cégét, és ellátjuk az ehhez kapcsolódó azonnal megteendő könyvelői feladatokat.

Menedzseljük a munkavállalóihoz kapcsolódó könyvelési és jogi feladatait,  teljeskörű munkajogi képviseletét is beleértve.
Könyvelő és jogász szakembereink biztosítják, hogy az Ön számára legideálisabb, legköltséghatékonyabb adózás szerint járuljon hozzá a közterhekhez.

Bármilyen változást, fejlesztést szeretne vállalkozásával kapcsolatosan eszközölni, annak véghezvitelében segédkezünk.
Legyen szó egy pályázat megnyeréséről, cégének módosításáról, estlegesen vég- és felszámolásáról.

forrás: K & K Audit