fbpx

Kedves Tagtársak!

Pozsonyi kirándulást szervezetünk kérésetekre, 2021. 12. 11.-re. Az indulás pontos helyét, addig közöljük veletek, egyenlőre a Vajda Péter, Hungária krt Penny parkoló az első indulási hely, de a jelentkezők függvényében ez változhat kérésetekre. Tagsággal nem rendelkezők is jöhetnek, számukra 6000 Ft/ fő lesz az útiköltség. A kirándulásra a díjakat tisztviselőinknek is be lehet fizetni! Érdeklődni a kapcsolati számainkon lehet, https://nesze.org/site/kapcsolat/

Melegen Öltözzetek! Oltási igazolványt mindenki hozzon! Akinél nincs, az letöltheti az aplikációt, aminek 1 perc a telepítése telefonra és a beállítása sem nehéz. Akinek kell segíteni fogunka buszon.

A Szlovák Köztársaság Közegészségügyi Hivatalának 255/2021. számú rendelete alapján Szlovákia területére teszt- és karanténkötelezettség nélkül kizárólag a teljesen beoltott személyek léphetnek be.

Szlovákia és Magyarország az egymás országában használt oltóanyagokkal történt oltást elfogadja. A határátlépés során Szlovákia az uniós digitális COVID-igazolványt fogadja el. Az Európai Gyógyszerügynökség által elismert oltóanyagok (Pfizer/Astra/Moderna/Janssen (Johnson) mellett Szlovákia mind a kínai (Sinopharm), mind az orosz (Sputnik V) oltóanyaggal való oltást elismeri. 

Továbbá legkésőbb a határon regisztrálni szükséges a https://korona.gov.sk/ehranica/ weboldalon.