fbpx

 

Mi a Magyar Kedvezményhálózat (MKH) logós kártya?

A Magyar Kedvezményhálózat vagy a vele szerződésben álló Kibocsátó által kibocsátott, egyedi sorszámmal és vonalkóddal, valamint chippel is ellátott intelligens plasztikkártya.

Mire lehet használni egy MKH logós kártyát?

Bevásárláshoz, szórakozáshoz, sportoláshoz, éttermekben, szálláshelyeken azonnali árkedvezmények igénybevételére a Magyar Kedvezményhálózat matricával megjelölt üzletekben, a kirakatmatricán feltüntetett % mértékéig.

 

Magyar Kedvezményhálózat kirakatmatrica

 

Hányszor és hol használható az MKH logós kártya?

Az MKH logós kártya az érvényességi időn belül korlátlan számú kedvezményes vásárlásra jogosítja a Kártyabirtokost a Magyar Kedvezményhálózat országszerte több mint 1500 kártyaelfogadó helyén. Az aktuális elfogadó helyekről az elfogadóhely keresőben, ide kattintva tájékozódhatsz. Kiemelt márkapartnereinket a Kiemelt elfogadók listában ide kattintva tekintheted meg.

Mekkora összeget lehet egy MKH logós kártyával megtakarítani?

Egy érvényes Magyar Kedvezményhálózat logós kártyával egy év alatt – a vásárlói szokásaidtól függően – több tízezer, akár százezer forintot is meghaladó összeget tudsz megtakarítani. Az MKH logós kártyával elérhető megtakarításokkal kapcsolatban készített hasznosság elemző vizsgálatunk eredményeit az Elérhető megtakarítások oldalon ide kattintva tekintheted meg

Hogyan tudom a kártyával igénybe venni a kedvezményeket?

Az árkedvezény igénybevételáhez az elfogadóhely kasszánál (a fizetés helyén az üzletben) a blokkolás előtt fel kell mutatnod érvényes MKH logós kártyádat vagy webáruházban történő vásárlás esetén az adott cellába meg kell adnod kártyasorszámodat. Az elfogadóhely munkatársa ellenőrzi a kártyaérvényességet és adott esetben rögzíti a kártyán szereplő sorszámot, beolvassa a vonalkódot vagy a kártyában található chipet.

Két rendszerben használható jelenleg a kedvezményeket biztosító tagkártya:
(1) A Magyar Kedvezményhálózat „almás” logós országos kedvezményadói rendszerében bemutatóra szóló, ott fel kell mutatni a kedvezmény igénybevételéhez a kártyát;
(2) A +Discount elfogadóhelyeken pedig a +Payment terminálhoz kell érinteni és az érvényes kártyákkal így lehet a kedvezményeket igénybe venni.

A kedvezményadó helyeket kirakat- és / vagy pénztárgép matrica is jelöli.

 

Akciós esetén is igénybe vehető a kedvezmény?

Az akciós termékekre vagy szolgáltatásokra elfogadóhelyeink minimum az általuk szerződésben vállalt alapkedvezmény felét biztosíthatják. Az akció esetén járó árkedvezmény %-os mértékét a Magyar Kedvezményhálózat kirakatmatricán is feltüntetésre is kerül.

Van-e minimum vásárlás vagy kedvezményt kizáró ok?

A kedvezmények biztosítását az elfogadóhelyek minimum vásárláshoz (összeghatárhoz) vagy a díjfizetés módjához (pl.: csak készpénz) nem köthetik, vagyis a Magyar Kedvezményhálózat árkedvezmény az elfogadóhelyeken bankkártyás és / vagy utalványokkal történő díjfizetés esetén is jár.

Egy adott üzletben valamennyi termékre vonatkozik a kedvezmény?

Nem, az elfogadóhelyek nem tudnak árkedvezményt biztosítani hatósági áras termékekből (pl.: cigaretta, autópálya matrica, PB-gáz, tankönyv, menetjegy, stb.), vényköteles gyógyszerek árából, illetve szerződésükben szabadon meghatározhatják melyik termék- és / vagy szolgáltatáskörre biztosítanak árkedvezményt.

Több kedvezményes vásárlási jog összevonható-e?

Általában nem vonhatóak össze a kedvezményes vásárlási jogosultságok (beleértve a pontgyűjtő kártyák használatát is). Egyes elfogadó helyeken (például az MKH logós Zuglókártyát elfogadó Sugár Moziban, amelyik a diákigazolványt és a Zuglókártyát is elfogadva dupla kedvezményt biztosít a mozijegyek árából)  összevonhatóak a kedvezményes vásárlási jogok. Előzetesen tájékozódj az aktuális Elfogadóhely keresőnkben itt.

Meddig használható egy MKH logós kártya?

A kártyán szereplő (hologramos matricán található vagy nyomtatott) vagy a kártyával az online jogosultságkezelő-nyilvántartásból kiolvasható érvényességi időn (dátum) belül.

Mi történik ha lejár a kártyám érvényességi ideje?

Az elfogadó helyeken nem fogod tudni igénybe venni az árkedvezményeket. A kártyád érvényességi idejét webáruházunkban vagy személyesen a KártyaPontokon tudod meghosszíbbítani.

Mi a teendőm, ha az elfogadóhely nem adta meg a kedvezményt?

A Magyar Kedvezményhálózat egyedülálló módon a jogos árkedvezmények elmaradása esetén szerződsött partnerei után – amennyiben az elfogadóhely utólag sem téríti meg az árkedvezményt a Kártyabirtokosnak – helytáll. Ez az MKH Garancia. A Kapcsolatfelvétel adatlapunkon keresztül ide kattintva jelentsd be az esetet, amelyet három munkanapon belül kivizsgálunk és a jegyzőkönyvet megküldjük részedre.

Mennyibe kerül egy MKH logós kártya és hol kapható?

Magyar Kedvezményhálózat logós kártyához hozzájutnod Kártyakibocsátó partnereinken keresztül juthatsz hozzá vagy vásárolsz egy Zuglókártyát

Mi a teendőm, ha elfogadóhely szeretnék lenni?

Kattints ide és az MKH elfogadóhely leszek oldalon kövesd a lépéseket.

Mi a teendőm, ha MKH logós kártyát szeretnék kibocsátani?

Vedd fel a kapcsolatot személyes hűségprogram – tanácsadónkkal, ehhez ide kattintva töltsd ki a Kapcsolatfelvétel űrlapot.