fbpx

Tisztelt Olvasóink! Kedves Tagtársak!

 

 

A NESZE Szakszervezet elnöke 2014. szeptember 24-én látogatást tett a Magyar Posta Egressy úti jármű telepén, ahol tájékozódott a dolgozók munkakörülményeiről. Bajzik Tamás egyértelművé tette: a beszélgetésekből és az érintettek kérdéseiből következik, hogy a telephely vezetőivel időszerű tárgyalásokat kezdeményezni a védőitallal kapcsolatosan, a tartózkodó helyiségek és pihenők, a mellékhelyiségek állapota, a munkaidő jelenlegi speciális sajátosságaival összefüggésben felvetett kérdések tisztázása érdekében. A NESZE Szakszervezet elnöke ismertette az érvényben lévő

Kollektív szerződés szerinti lehetőségeket, valamint az ennek alapjául szolgáló Munka Törvénykönyve kínálta megoldásokat.

Ígéretet tett arra, hogy a dolgozók kérdéseire folyamatosan válaszolnak a NESZE Szakszervezet szakértői az info@nesze.org email címre feltett további kérdésekre, ha szükséges  jogszabályi értelmezéssel is alátámasztva.

Bajzik Tamás elnök leszögezte: a NESZE Szakszervezetnek független érdekképviseletként megvannak a megfelelő jogosítványai a postai dolgozók képviseletére is. A szervezet törvényesen és pártoktól függetlenül működő, közhasznúságot is igazolt, törvényesen bejegyzett érdekképviselet, amely tagozati rendszerben jár el tagjai érdekében a jogszabályoknak megfelelően.

Hangsúlyozta: „ A NESZE Szakszervezet nem kötődik egyetlen politikai párthoz sem, hiszen a tisztségviselőinek a dolgozók érdekeit kell védeniük és nem politikai nézeteket!”

A NESZE Szakszervezet – Postai Dolgozói Tagozata, és annak tisztviselői a legjobb tudásuk szerint képviselik a szakszervezet jelenlegi tagjainak érdekeit a kifejlesztett tárgyalási technikák eszközeivel, és természetesen a később csatlakozóknak is biztosítja védelmező anonimitást (névtelenségben tartjuk a tagokat a munkáltató előtt, ezzel növelve a szervezet mozgásterét és cselekvőképességét).

 

Tisztelettel: NESZE Szakszervezet