fbpx

Meghívó Sajtótájékoztatóra

 

Alábbiakban továbbítjuk meghívónkat sajtótájékoztatónkról, melyet az MTI – OS-en is megjelentettünk.

Várjuk szíves visszajelzését a sajtótájékoztatón való részvétellel kapcsolatban.

Vajon lesz-e újabb közlekedési káosz, demonstráció, forgalomkorlátozó performansz, vagy blokád Budapest utcáin az április 3-i választást megelőzően? – címmel sajtótájékoztatót tart a Nemzeti Szakszervezet. Témája az érdekvédelmi szervezet Taxis tagozata és a Főváros között 2021. novembere óta folyó tárgyalásai.

Az NSZ – Nemzeti Szakszervezet 2022. március 25-én 11 órakor számol be a nyilvánosságnak, amelyet sajtótájékoztatóval kapcsol össze a Green Hotel Budapest konferenciatermében, a 1148 Budapest Kerepesi út 34 sz. alatt, amelyre a sajtó munkatársait szeretettel várja.

A tájékoztató témája:

Beszámoló a Kis Ambrus főpolgármester-helyettes által képviselt Fővárosi Önkormányzat és BKK, kontra NSZ Taxis Tagozat között folyó viteldíj tárgyalások eredményeiről.

Vajon lesz-e újabb demonstráció, forgalom korlátozó performansz, akár blokád a választások előtt?

Az NSZ – Taxis Tagozat és az NSZ – Nemzeti Szakszervezet Elnöksége a meghozott intézkedésekről azonnali és közvetlen választ ad a sajtó munkatársainak.

A program:

10:30-11:00 óra között regisztráció a médiumok munkatársai számára – reggelivel egybekötött kötetlen beszélgetés az NSZ elnökségével, az NSZ – Taxis Tagozat vezetőivel

11:00-11:30  sajtótájékoztató

11:30-12:00  külön kérdések és interjúk

12:00            sajtótájékoztató zárása

A sajtótájékoztatót Bajzik Tamás az NSZ elnöke tartja és Dráviczky Márk az NSZ – Nemzeti Szakszervezet szóvivője vezeti.