fbpx

Az idei év Munka ünnepe alkalmából az NSZ – Nemzeti Szakszervezet a Városligetben kis vidámparkkal és mini állásbörzével ünnepli a majálist, melyen több munkaerőpiaci szereplő mutatkozik be a munkavállalók előtt.

Tagtársainkat, családtagjaikat és a szíves érdeklődőket szeretettel várjuk a Nemzeti Szakszervezet központi sátrának standjánál, ahol 10 órai kezdettel sorsolást rendezünk.

A sorsoláson az alábbiakban feltett kvízjátékra helyesen válaszolók között sorsolunk ki értékes ajándékokat:

  1. Az NSZ pontosan mikor, milyen dátummal alakult meg?
  2. Az NSZ Alapszabályában hányadik oldalon található a Preambulum és mi a mondanivalója?
  3. Hányféleképpen lehet jelenleg az NSZ-ben tagdíjat fizetni és ez a dokumentum hol található (honnan tölthető le)?
  4. Hány tagozattal rendelkezik az NSZ, melyek ezek név szerint?
  5. Mi a Jogsegélyszolgálatunk mottója?

A megfejtéseket az alábbi email címre várjuk (teljes névvel és telefonszámmal ellátva), hogy a nyerteseket értesíteni tudjuk, amennyiben a helyszínre nem tudnak eljutni:

MAJALIS@NISZ.ORG

Jelige:

NSZ MAJÁLIS

NYEREMÉNYEK

  1. Helyezett: 1 éves ingyenes, teljes körű tagság az NSZ-ben, továbbá 15 db tisztelet jegy, mely a majálisunkon lévő vidámparki partnereinknél váltható be.
  2. Helyezett: fél éves ingyenes, teljes körű tagság az NSZ-ben, továbbá 10 db tisztelet jegy, mely a majálisunkon lévő vidámparki partnereinknél váltható be.
  3. Helyezett: negyedéves ingyenes, teljes körű tagság az NSZ-ben, továbbá 5 db tisztelet jegy, mely a majálisunkon lévő vidámparki partnereinknél váltható be.