fbpx

Tisztelt Tagtársam!

Mint az NSZ – Nemzeti Szakszervezet nyilvántartott tagját, ezúton tisztelettel és szeretettel meghívlak a Nemzeti Szakszervezet 2019. április 27-én szombaton, 12:00 órakor kezdettel tartandó Rendes Éves Taggyűlésére.

Az előző 2019. április 14-ei napot technikai okok miatt le kellett mondanunk sajnos. Megértéseteket kérjük és köszönjük.

Kérünk téged, valamilyen módon jelezd előre érkezésedet, hogy biztosan tudjunk ülőhelyet biztosítani számodra, ne kelljen végig állnod a taggyűlést.

Amennyiben a taggyűlés 50%-a +1 fő szavazatképessége nem áll fent, a taggyűlést 2019. április 27-én szombaton, 12:30 órakor megismételjük. A taggyűlés tervezetten 1 óra időtartamú lesz.

A megismételt taggyűlés már a jelenlévők számától függetlenül szavazatképes és határozatképes lesz.

Helyszín: 1148 Budapest, Kerepesi út 34., Vanek Úr Polgári Étkezdéjében, a Green Hotel épülete, a térképre kattintva a Google térkép oda navigál titeket a telefonotokon a helyszínhez.

Térkép:

A képre kattintva az utazástervező eljuttat téged a taggyűlés helyszínére

A részletes napirend:

  1. Taggyűlés megnyitása
  2. Levezető elnök, jegyzőkönyv-vezető és jegyzőkönyv hitelesítők, szavazatszámláló bizottság megválasztása
  3. Tisztújítás: Ellenőrző Bizottság új tagjának jelölése és megválasztása. Új Tagozatvezetők jelölése és megválasztása, új csoportvezetők személyének jelölése és választása
  4. A 2018. évi gazdasági beszámoló és a 2019. évi gazdasági terv megvitatása, megszavazása
  5. Szervezetünk által jelenleg elindított programtervezetekkel kapcsolatos beszámoló, azok megvitatása, javaslatok megtétele
  6. Egyéb
  7. Taggyűlés lezárása

Kelt: Budapest, 2019.04.07.

Tisztelettel:                 

Bajzik Tamás

Elnök

NSZ – Nemzeti Szakszervezet

FONTOS FIGYELMEZTETÉS / IMPORTANT NOTICE:
 
Ezen üzenet és annak bármely csatolt anyaga bizalmas, jogi védelem alatt áll, a nyilvános közléstől védett. Az üzenetet kizárólag a címzett, illetve az általa meghatalmazottak használhatják fel. Ha Ön nem az üzenet címzettje, úgy kérjük, hogy telefonon, vagy e-mail-ben értesítse erről az üzenet küldőjét és törölje az üzenetet, valamint annak összes csatolt mellékletét a rendszeréből. Ha Ön nem az üzenet címzettje, abban az esetben tilos az üzenetet vagy annak bármely csatolt mellékletét lemásolnia, elmentenie, az üzenet tartalmát bárkivel közölnie vagy azzal visszaélnie.

This message and any attachment are confidential and are legally privileged. It is intended solely for the use of the individual or entity to whom it is addressed and others authorised to receive it. If you are not the intended recipient, please telephone or email the sender and delete this message and any attachment from your system. Please note that any dissemination, distribution, copying or use of or reliance upon the information contained in and transmitted with this e-mail by or to anyone other than the recipient designated above by the sender is unauthorised and strictly prohibited.