fbpx

Tisztelt Tagtársaim és Leendő Tagtársak!

Eltelt egy év, ami az NSZ életeben nagyon mozgalmas volt. Tele volt kihívással, problémával. Rengeteg tárgyaláson vagyunk túl, de elmondhatom nektek, hogy a belefektetett időt, pénzt és energiát nem sajnálva dolgoztunk.
Szeretném megköszönni mindazok munkáját, akik önzetlenül segítették munkámat, hogy pár lépéssel közelebb kerüljünk a cél felé. Mert a Mi célunk, amit kitűztünk magunk elé nem kevesebb, mint tagjaink és családtagjaik biztonsága és életkörülményeik javítása. Mit is jelent ez? Hogyan tudjuk ezt teljesíteni?

Szervezetünk abban tér el más szervezetektől, hogy merünk nagyban gondolkodni. Másokkal ellentétben mi keressük, a kapcsolatokat építjük az utat, a hidat minden irányban, ahol lehetőséget látunk arra, hogy nektek adni tudjunk.
Így a 2017 év elején bevallom nektek, nem elsődleges célunk a kirándulgatás. Számunkra fontosabb a család es a megélhetés! Éppen ezért dolgoztuk ki a Szociális Védőháló Projektet (rövidebb nevén: SZVP projektet), melyet sikerült Ausztriában is kiterjeszteni.
Mi vagyunk az egyetlen érdekvédelem, amely azon dolgozik, hogy tagjainak családtagjainak munkahely vesztés esetén tudjon állást biztosítani akar ausztriaiban is. Azon dolgozunk, hogy országos gépjármű szervizünk legyen,hogy tagjainkon segíteni tudjunk kedvezményesen még akkor is ha autóját haza kell szállítani.
Kialakítottuk a jogsegély szolgálatunkat, amit mindenki ingyen vehet igénybe, bármilyen jogi procedúrába is kerüljön.
A föld minden országára kiterjedő, modern biztosítást kötöttünk minden tagunkra, gyermekeikre is gondolva, hiszen már 6 hónapos kortól is lehet már jelezni az igényt.
Két mobiltelefon társasággal vagyunk szerződésben, hogy kedvezményesen juthassatok csomagokhoz.
……és ezek fontos es szükséges dolgok!
Mert a világ, amiben élünk a pénzre épül!
Fizetni kell mindenért!
Ebben a világban már nem becsülik a munkást, a jogait, nem törődnek problémaival, hogy van-e munkája vagy nincs. A rezsit fizetni kell! A törlesztéseket fizetni kell!
Az emberek többsége nem gondol arra, hogy eletében bekövetkezhet a baj.
Másokkal ellentétben Mi gondolunk erre helyettetek! Ezzel is vigyázva rátok.

Szeretném megköszönni nektek külön, bizalmatokat és hűsegeteket!
Fogadjuk, hogy 2017-ben is azon fogunk dolgozni, hogy nektek többet es többet tudjunk adni annak érdekében, hogy nyugalomban és biztonságban élhessetek, nevelhessétek gyermekeiteket.
Várunk mindenkit szeretettel. Építsük együtt a jövőt. Azt a jövőt ahol nincs helye megalkuvó konfliktuskerülő elnököknek, vagy más szervezeteknek. De helye van mindenkinek, aki segítségre szorul.

Boldog, békés, sikerekben gazdag új évet kívánok nektek, magam és az elnökség, valamint a többi tisztségviselő nevében is!

Köszönöm a figyelmeteket!

Tisztelettel:

Bajzik Tamás, Elnök