fbpx

2015.01.23.-án a szervezet sikeresen megtartotta a Taggyűlését. A jelenlegi vezető tisztségviselők beszámoltak a megjelent tagoknak a szervezet gazdasági helyzetéről, a tervezett rendezvényekről, továbbá elfogadásra került a szakszervezet új alapszabály tervezete és rövidített elnevezése is.

Az ülés második felében az új Tagozatok tisztviselőinek jelölése következett. Ezt követték az új tisztségre jelölt tisztviselők megválasztása és a megüresedett tisztségekre jelentkezők megválasztása. Az új tisztségeink a csoportvezetői státusok lettek, valamint a szervező titkár tisztsége.

Alelnökünk Komlósi Gábor, 2. éves sikeres munkásságát zárta lemondásával. A megüresedett alelnöki tisztségre jelölésre került János Judit tagtársunk, akit az ülés egyhangúan meg is megszavazott.Tisztségében Erősndort – a Közlekedési Tagozat tagozatvezetőjét – is megerősítette a tagság.

Az ülés végén Bajzik Tamás elnök dicséretben, hivatalos köszönő Oklevélben is elismerte a tisztségviselők munkásságát, és egyesek tárgyi jutalmat is átvehettek.

Köszönetben, Oklevélben és rgyjutalomban részesültek:

Komlósi Gábor Elnökség – volt alelnök;

Erős Sándor Közlekedési Tagozat – tagozatvezető;

Dr. jur. Frigyer László Tudományos Tanács – elnök;

Dr. jur. Tonigold – Kudron Nándor Antoniusz Jogsegélyszolgálat – jogi ügyvivő;

Lukács Tamás Elnökség – szervező titkár;

Kovács Lajos – elnöki tanácsadó.

 

A ceremónia végén meglepetésként a kedves tagtársak megköszönték Bajzik Tamás elnök több éves önfeláldozó munkáját. Dr. jur. Frigyer László ezt hosszasan méltatta is a jelenlevő hallgatóságnak is, majd a szakszervezet tagságának nevében nyújtott át egy elismerő oklevelet és egy tárgyi jutalmat a szervezet vezetőjének. Bajzik Tamás elnök megjegyezte, továbbra is arra törekszik, hogy a szervezet tagságának minél magasabb színvonalon tudjon szolgáltatni a szervezet és a közeljövőben még újabb és újabb előnyös szerződéseket, szövetségeket hozzon tető alá. Így szolgálva a közösség érdekeit minél sikeresebben!Az ülésről külön fotó sorozat is lesz majd megtekinthető a napokban.

Készítette: Nemzeti Szakszervezet csapata