fbpx

Gazdagodik a Tagságunk!

Kedves Tagjaink! 

Az elmúlt hetekben, fontos együttműködési szerződések kerültek aláírásra szervezetünk Elnöksége által.

Az egyik ami fontos és kiemelendő a Hazai Tender Kft. által biztosított lehetőség a rezsicsökkentés harcában, melyet szervezetünk folytat tagjai érdekében.

Ha olyan társasházban laktok, vagy közös képviseletben, ahol szerintetek kirívóan magas a ház fogyasztása, semmi gond. Partnerünk ezt felülvizsgálja, és megteszi a megfelelő lépéseket, hogy a szolgáltatónál (GÁZMŰVEK, ELEKTROMOSMŰVEK) megfelelő mértékben csökkentse a kWh vagy m3 árát.

A másik igen fontos együttműködési megállapodás a POMÉSZ – POSTÁSOK ÉRDEKVÉDELMI SZAKSZERVEZETE által jött létre. Jelenthetjük bátran, hogy szervezetünk, ellátja a Postai dolgozók teljes jogsegélyszolgálatát, szakértői asszisztenciát nyújt a tárgyalásokhoz, és akár a tagok családjogi képviseletét, NAV és Bíróság előtti képviseletét is ellátja.

A felek közös elhatározásból, a legmagasabb tagsági érdekeket szem előtt tartva állapodtak meg, mely kontraktus aláírásra került a két szervezet elnöke által.

A másik igen jelentős lépésünk, az elmúlt napokban realizálódott.

Létrejött egy STRATÉGIAI jellegű együttműködés, szoros partneri munkaviszony, szervezetünk és

a K & K Audit között.

A partnerünk jelenleg a Kis- és Középvállakozói és Ügyvezetői Tagozatunk működtetésében vállal oroszlán feladatot, melyről bővebb információt weblapjukon is találhattok.

Ajánljuk figyelmetekbe, hiszen tagjaink számára, hihetetlenül kedvező áron tesz elérhetővé, máshol csillagászati összegekért elérhető szolgáltatásokat.

Hozzáteszem, a más vállakozók-vállalkozások, leginkább, vagy sajnos legtöbbször a CÉGTEMETŐ kifejezéssel illethetőek (tisztelet az igen kevés, tisztességes kivételnek). Ha a kifejezésre kattintotok, akkor erről bővebb, igen hiteles forrást olvashattok!

És igen! Ezen partnerünk valósítja meg azon törekvésünket, hogy a munkáltató, még saját könyvelése által, melyet nyújthat a dolgozónak, SEM fogja megtudni, hogy TI szakszervezeti tagok vagytok.

TEHÁT! Ezzel megvalósítottuk a TÖKÉLETESEN NÉVTELENSÉGBE BURKOLÓZÓ szakszervezeti tagot, akinek a kiléte, tényleg csak egy esetleges Bírósági tárgyaláson derülhet csak ki.

Várjuk leveleiteket, hozzászólásaitokat és véleményeiteket!

szerkesztette: NESZE csapata