fbpx

Kedves Tagjaink!

Több kérdés érkezett hozzánk, tagdíjaitok utalásával kapcsolatban. Ezzel kapcsolatban, most felsoroljuk nektek a jelenleg rendelkezésre álló lehetőségeiteket:

a) a megszokott banki átutalással ti magatok rendezitek a havi befizetést. Illetve ti magatok adtok a banknak egy állandó, havi megbízást. Így már nem kell bajlódjatok a havi utalással, a bank automatikusan küldi számunkra a tagdíjatokat, az általatok megadott közleményben feltüntetett adatokkal.

b) csekkes, vagy rózsaszín utalvány, mely ugyanolyan befizetésnek számít, mint ha a házi pénztárba, saját kezűleg fizetnétek be. A rózsaszín utalványt, a szervezet székhelyére címezzétek: NESZE Szakszervezet: Budapest, Izabella utca 13. Fszt. 1/a.

c) az általatok kitöltött „FELHATALMAZÁS CSOPORTOS BESZEDÉSI MEGBÍZÁSRA” c.  formanyomtatványunkat kitöltitek (ezt kör emailben fogjuk megküldeni mindenkinek), és leadjátok saját magatok a számlavezető bankotoknak, vagy számunkra elkülditek postai úton a székhelyünkre, ellátva a megfelelő aláírással, hogy azt mi adjuk le a Bankotok számára. A megfelelő aláírás azért fontos, hogy azt a saját Számlavezető Bankotok is elfogadja.

Köszönjük figyelmeteket és Alapszabály szerinti, pontos tagdíj befizetéseiteket!