fbpx

Kedves Tagok és Leendő Tagjaink!

Köszönjük, hogy egyre többen helyezitek belénk a bizalmatokat.

Egyre többen hálásak azért, amit teszünk, ahogy szakszervezetünk névtelenséget kínál tagjainak. Úgy védjük érdekeiteket, hogy a munkáltató nem is tudja, hogy szakszervezeti tagok vagytok! A munka törvénykönyve értetek, dolgozókért van. Mi segítünk, és sikeresen védünk meg benneteket a munkahelyi atrocitásoktól; kiállunk a nevetekben azért, hogy tisztességes fizetést kapjatok, pihenő időt, védőitalt, munkaruhát – mindazon járandóságot, amit egy munkáltató szeret a ti fizetésetekre hárítani, holott ez mind az ő kötelessége lenne!

Ne feledjétek: „Lehetetlen nincs, csak tehetetlen ember!” Aki tétlenül ül, míg a jogait lábbal tiporják, és azt várja, hogy a problémák maguktól megoldódjanak, annak ritkán lesz sikeres élete, biztonságérzete

Jogsegélyszolgálatunk az élet minden területén a rendelkezésetekre áll, ahogyan már megtapasztalhatták például azon tagjaink, akikért akár válóperes ügyben is ringbe szálltunk a bíróságon, ügyvédet biztosítva – ügyvédi szolgáltatási díj nélkül! Igen, ilyen van, és működik! A tagdíjunk adóalap csökkentő tényező!

Várunk mindenkit szeretettel! Az alábbi linken tudjátok megtekinteni és letölteni Alapító okiratunkat és a Belépési nyilatkozatot: http://nesze.org/index.php/a-nesze/letoeltheto-okmanyok.html

VÁRUNK TITEKET! CSATLAKOZZATOK HOZZÁNK! TISZTESSÉGES MUNKÁÉRT TISZTESSÉGES BÉRT, ÉS BÁNÁSMÓDOT! JOGBIZTONSÁGOT AZ ÉLET MINDEN TERÜLETÉN!