fbpx

Tegnap egyik tagunk egy közlekedési baleset kapcsán keresett meg minket és korábban egy másik tagunk is érdeklődött, hogy tudnánk-e képviselni őket közlekedési szabálysértési és parkolással összefüggő ügyekben. A válaszunk az, hogy igen, természetesen.

A NESZE, a többi szakszervezettel ellentétben nem csak munkaügyekben képviseli tagjait. Jogsegélyszolgálatunk az élet minden területén tagjaink rendelkezésére áll, legyen szó akár közlekedési ügyről, büntetőügyről, közigazgatási eljárásról, ingatlan adásvételről, öröklésről, válóperről, bankokkal és biztosítókkal szembeni perekről, egyéb polgári peres eljárásról, így végrehajtásról vagy követelésről, továbbá természetesen munkaügyi jogvitákról.

Egyetlen ügyben nem tud a NESZE segíteni tagjainak, ez pedig a cégalapítás, összevonás és megszüntetés, mivel ez olyan mértékben távol áll a NESZE szellemiségétől, hogy ez általunk nem vállalható fel.

A tagok a tagdíj megfizetésével jogosulttá válnak arra, hogy az adott ügyhöz szükséges összes ügyvédi szolgáltatást térítésmentesen vegyék igénybe. A tagdíj havi 1000 forint.