fbpx
Kedves Tagjaink és Leendő Tagjaink!
 
Először is, elnézést, hogy nem jelentkeztünk pár napig, de rengeteg belépőnk volt, és az adminisztrációnk kicsit lelassult! Minden munkás kézre szükség volt és még van is!
Szeretnénk felhívni figyelmeteket arra, hogy számos munkáltató, az üzlethelységben történt lopáskárt, sokszor a munkavállalóval fizetteti meg! Ilyen esetben ne habozzatok, hívjatok minket! Mindenre van megoldás! Miért ti fizessetek azért, amit nem ti követtek el? Ti dolgoztok, és nem vagytok biztonsági szakemberek! Erre vannak kamerák és lopás gátló rendszerek! Nem teheti meg egy munkáltató sem, hogy a lopáskárt úgy tekintse, mintha a munkavállalóinak eladta volna a lopott kárt! Már csak azért is mert így már számos ponton jogsértésről beszélünk!
Ne hagyjátok magatokat! Egyre több ilyen esetben tudtuk a munkáltatókat megfékezni a benzinkutaknál, és nagy cégeknél, ahol nem a szegény kisember, nem a dolgozó tehet a főnökei MUTYIJAIRÓL!
Mi anonimitást adunk nektek ezért nem kell attól félnetek, hogy esetleg munkátokat elveszíthetitek, vagy a főnök megtorolja azt, ha végre kiálltok magatokért!
A részletekről tájékozódhattok honlapunkon, a http://nesze. org –on, vagy minden szerdán házi Klubunkban a Trauma Klubban tartott fogadóóráinkon közvetlenül tisztségviselőinktől!
Ne feledjétek, LEHETETLEN NINCSEN, CSAK TEHETETLEN EMBER!