fbpx

Egyik tagunk elveszítette édesanyját és egyedül képtelen kifizetni a temetés költségeinek rá eső részét, 130.000 forintot. Hogy minél kevesebb kölcsönt kelljen felvennie, ezért úgy döntöttünk, adománygyűjtést szervezünk és a befolyt összeget temetési segélyként részére kiutaljuk. A NESZE Elnöksége jó példával elöl járva 5000 forintot adományozott e célra. Kérjük azon tagjainkat, akik egyetértenek a NESZE szociális gondoskodást megvalósítani kívánó céljaival, hogy ha bármely kisösszeget is, de adományozzanak valamennyit tagunk édesanyjának temetésére.

Természetesen az adományozott összeg felhasználását – bármennyire morbid is – de a támogatott tag édesanyjának halotti anyakönyvi kivonata és az összeg felhasználását igazoló számla másolatával együtt a NESZE Elnöksége 5 évig megőrzi és kérésre bármely adományozónak bemutatja.

Adományozni a szokásos szerdai ügyfélfogadáson illetve banki átutalással lehet, átutalásnál a tagszám mellé kérlek írjátok oda: tagdíj temetési segély adományra. Természetesen az év végi adóigazolás ezt az adományt is tartalmazni fogja, tehát aki ad az a bruttó fizetéséből ad.